0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Данок 0.00
Тотализиран 0.00
Нова Пумпа За Вода Одговара изберете: 1972-ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА, 1972-ПОНТИЈАК ЛЕМАНС

Нова Пумпа За Вода Одговара изберете: 1972-ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА, 1972-ПОНТИЈАК ЛЕМАНС

DEN 1.67
Достапно е за нарачката

Од стоката

КАРКЕСТ 100% Нова ПУМПА ЗА Вода КАРКЕСТ 100% Нова Пумпа За Вода. КАРКЕСТ 100% Нова Пумпа За Вода. КАРКЕСТ 100% Нова Пумпа За Вода. КАРКЕСТ 100% Нова Пумпа За Вода. Дополнителни Карактеристики Материјал : Леано Железо. Одговара Изберете : 1975-1978 ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА 8 Цил 6,6 Л 1979-1981 ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА 8 Цил 4,9 Л 1972-1975 ПОНТИЈАК ЛЕМАНС 8 Цил 5,7 Л 1970-1971 ПОНТИЈАК ГТО 8 ЦИЛ Л 1977-1980 ПОНТИЈАК БОНЕВИЛ 8 Цил 4,9 л 1977-1980 ГРАН ПРИ понтијак 8 ЦИЛ 4.9 Л 1972-1975 ГРАН ПРИ ПОНТИЈАК 8 ЦИЛ 6.6 Л 1979-1980 БУИК РЕГАЛ 8 ЦИЛ 4.9 Л 1972-1976 ПОНТИЈАК КАТАЛИНА 8 ЦИЛ 6.6 л 1972-1975 ПОНТИЈАК ГРАНДВИЛ 8 ЦИЛ 7.5 Л 1977-1980 буик ЛЕСАБРЕ 8 ЦИЛ 4.9 л 1972-1974 ПОНТИЈАК ВЕНТУРА 8 ЦИЛ 5.7 Л 1972-1974 ПОНТИЈАК ОГНЕНА ПТИЦА 8 ЦИЛ 5.7 Л 1976-1977 ПОНТИЈАК ЛЕМАНС 8 ЦИЛ 6.6 Л 1976 ПОНТИЈАК ГРАН ПРИ 8 ЦИЛ 5.7 Л 1979 олдсмобил делта 88 8 ЦИЛ 4.9 Л 1977-1980 ПОНТИЈАК КАТАЛИНА 8 ЦИЛ 4.9 Л 1973-1976 Понтијак БОНЕВИЛ 8 ЦИЛ 6.6 Л 1979-1980 ПОНТИЈАК ЛЕМАНС 8 ЦИЛ 4.9 Л 1981 ПОНТИЈАК ПАРИЗИЕН 8 ЦИЛ 4.3 Л 1981 понтијак Гранд при 8 цил 4,3 л 1981 БУИК РЕГАЛ 8 ЦИЛ 4,3 Л 1977.1979 ПОНТИЈАК ГРАНД ЛЕМАНС 8 ЦИЛ 4,9 Л 1972 ПОНТИЈАК БОНЕВИЛ 8 ЦИЛ 7,5 Л 1975-1976 ПОНТИЈАК ГРАНД ЛЕМАНС 8 ЦИЛ 5,7 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.